NinaBksempler fra tidligere arbeid finns å se på Sørlandet Sykehus og Samsen Kulturhus i Kristiansand.


Ann Beate TempelhaugTil denne utstillingen er de fleste arbeidene blitt til på Norsk Teknisk Porselensfabrikk i Fredrikstad.

 

 

Ylve Thon (f. 1979) er opprinnelig fra Modum og har bodd og arbeidet i Kristiansand siden 2011. Hun er utdannet fra Avd. Kunstakademiet ved Kunsthøyskolen i Bergen KhiB, nå Fakultet fra kunst, musikk og design, UiB. Hun jobber med maleri og tegning og har også jobbet med ulike samarbeidsprosjekt, blant annet i Kunstitusjon. Thon er innkjøpt av blant annet Buskerud fylkeskommune, Bergen kommune og Bergen Kunsthall. Hun har hatt en rekke utstillinger og ble nylig tildelt 1-årig arbeidsstipend fra Billedkunstnernes Vederlagsfond. Dette er hennes første separatutstilling i Kristiansand.

 http://www.ylve.com/ 

https://www.instagram.com/ylvethon/

 

Profile AnnBeateTempelhaug72

 

Ann Beate Tempelhaug er fra Mosjøen i Nordland, men har bodd og arbeidet i Søgne i Vest-Agder siden 1992. Hun er utdannet ved Kunsthøgskolen og universitetet i Bergen.

portrett Circular YlveTMaleriene i denne utstillingen med tittel noir, er utført med olje på pleksiglass. Ylve Thon er opptatt av oljemaleriet. Hun er en av dem som jobber med det klassiske håndverket maleriet består av; fargeteori, teknikker, pigmenter, kunsthistorien, bestanddelene i maleriet.